Aanleg

Na akkoord op de offerte wordt de  planning gemaakt voor de aanleg. Veldman hoveniers neemt uw buitenruimte graag van ontwerp tot en met aanleg en onderhoud aan. Zo kan een plan optimaal doorgezet worden en heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

 

Veldman hoveniers heeft echt liefde voor het vak en is altijd betrokken bij de klant. Wij zijn ons ervan bewust dat het bij de tuinaanleg gaat om onze klanten, daarom houden we u ook tijdens het aanleggen van uw tuin goed op de hoogte. Veldman hoveniers levert tuin af met hoge kwaliteit. Rechte lijnen in een tuin zijn daarom altijd recht, de bestrating volledig strak en zorgvuldig gefundeerd en bouwkundige elementen en technische installaties worden tot in detail afgewerkt. Kwaliteit maken wij iedere dag waar, omdat we weten dat een tuin alleen af is als alles tot in detail klopt.

 

Veldman hoveniers levert alles op het gebied van tuinen, ook technische installaties en alle denkbare voorzieningen die daarbij komen kijken. Van bestratingen, betegelde terrassen, vlonders, veranda’s, overkappingen, tuinhuisjes, zwembaden, zwemvijvers, omheiningen, verlichting tot overige technische installaties. Bij ons bent u altijd verzekerd van een optimaal aangelegde tuin die meerwaarde geeft aan uw huis en aansluit bij uw wensen. Een tuin waar u jarenlang met plezier van kunt genieten!

Contact 

 

Veldman hoveniers
Groen van Prinstererstraat 28
3904 BB Veenendaal 
Info@veldmanhoveniers.nl
06 18 90 69 21