Ontwerp

Tijdens een eerste gesprek  bij u op locatie zullen wij uw wensen doorspreken. Wij vragen u om vooraf beelden te verzamelen die u aanspreken, om zo een goed beeld te krijgen wat u voor ogen heeft. Tijdens het gesprek zullen wij u adviseren en al uw vragen beantwoorden. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd meten we u tuin deskundig op en hebben wij alle benodigde informatie om een ontwerp op maat te maken. 

 

Iedere tuin is anders, wat betekent dat wij rekening houden met zon, schaduw, zichtlijnen en het betrekken van uw woning bij úw tuin. Wanneer het eerste ontwerp gereed is nemen wij contact met u op en zullen we samen met u het ontwerp doornemen. Wij presenteren het ontwerp bij u op locatie of telefonisch, waar uw voorkeur naar uit gaat. Waar nodig wordt het ontwerp aangepast en sturen we u een definitief ontwerp, inclusief voorbeelden van planten en materialen. 

 

Offerte

Na het opstellen van het definitieve ontwerp zorgen wij dat alle verwachte kosten beschreven worden in een offerte. Mocht u zelf al een ontwerpplan hebben, dan kunnen we uiteraard ook op basis daarvan een offerte uitbrengen. Gezien de aanleg van uw tuin maatwerk is en er in ieder element van een tuin veel keuzemogelijkheden zijn, is het maken van een offerte een proces dat wij zorgvuldig samen met u doorlopen. Onze offerte is helder opgebouwd in categorieën, bijvoorbeeld grondwerk, bestratingswerkzaamheden, houtwerk enz. Hierdoor ontvangt u een duidelijk overzicht van de kosten per onderdeel en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Contact 

 

Veldman hoveniers
Groen van Prinstererstraat 28
3904 BB Veenendaal 
Info@veldmanhoveniers.nl
06 18 90 69 21